Nackdelar med produktplacering

Produktplacering innebär att man exempelvis betalar en film eller en tv-serie för att de ska använda eller prata om just en specifik produkt eller varumärke. Nackdelen med denna typ av produktplacering är att man aldrig innan vet på vilket sätt filmen eller tv-serien kommer att mottagas av publiken. Är det en film som blir en riktig flopp eller på annat sätt associeras med något negativt. Det kan också vara svårt att styra på exakt vilket sätt som produkten eller tjänsten kommer att omnämnas eller visas, hur gärna man än vill ha det på ett visst sätt kan det tolkas på ett annat sätt.

Kostnader för att få igenom en produktplacering är riktigt hög och man vet inte hur pass välbesökt en film kommer att bli innan. Om ingen går och ser den kanske en riktad tv-reklam hade varit både billigare och betydligt mer effektivt. En annan sak som är svårt att veta i förväg är vilket segment av människor som kommer att se och uppskatta filmen. Det kan vara tänkt att en viss typ kommer att gå och se den, exempelvis medelålders kvinnor, men när filmen väl slår igenom så tilltalas den yngre publiken i betydligt högre intresse. En sån gång kan det vara helt fel typ av produkt som blir produktplacerad och det är något som i stort går publiken förbi. Väljer man denna typ av marknadsföring så ska man vara medveten om att det både är kostsamt och extremt svårt att få till det som man möjligen hade önskat eller hoppats på. Ibland slår ändå en film igenom extremt stort och då kan placeringen vara en riktig guldgruva, men det är långt ifrån varje tillfälle.

Hitta en bra streamingsida

Hitta en bra streamingsida

Idag finns det många olika streamingsidor att välja mellan, nästan för många. Beroende på vad man är ute efter, tv-serier eller filmer, går det att välja mellan rätt många olika sidor. Det kan ibland dröja lite innan aktuella filmer släpps men samtidigt går det att titta på många klassiker som det kanske var väldigt länge sedan man såg.För barn finns idag ofta speciella filter som gör att de endast kan välja mellan filmer och serier som är helt och hållet barntillåtna. Det gör att man som förälder helt och hållet kan luta sig tillbaka och slappna av, och låta barnet själv välja fram och tillbaka till det som för stunden faller en i smaken.

Många streamingsidor ger idag möjlighet att följa serier i många säsonger och det kan vara något för både kompisgänget eller fredagsmyset med sambon om man så önskar. När man har tittat på något brukar man kunna få förslag om vad som skulle kunna vara aktuellt att titta på nästa gång man ska kolla. På så sätt kan man upptäcka saker som man kanske aldrig annars skulle ha lagt märke till. Hitta en ny favoritserie att sträcktitta på oavsett om det är på helgen eller då man är hemma och är sjuk. På dessa sidor finns tusentals olika alternativ att välja på varje dag dygnet runt.